Energietransitie-Experience dit schooljaar knallend van start

EDE – De Energietransitie-Experience in Ede is dit schooljaar weer knallend van start gegaan. De corona-crisis legde de Experience dit voorjaar tijdelijk stil, maar het docententeam heeft niet stilgezeten. Ze hebben de tijd goed benut om van de Experience een echte belevenis te maken. Tijdens de Experience leer je over alle technieken van de Energietransitie in een escaperoom-achtige setting door het doen van allerlei opdrachten en het oplossen van vraagstukken. Klassen uit Ede en omstreken kunnen zich weer volop aanmelden om mee te doen; het team is er helemaal klaar voor om iedereen (corona-proof) te ontvangen.


Op de Kenniscampus
De Experience draait om de technieken van de Energietransitie en kan worden gevolgd in een heuse Edese Duurzame Energie Installatie. Met dit onderwijsproject is aansluiting gevonden bij ‘De 7 werelden van Techniek’ van Technodiscovery. Beide projecten worden aangeboden op de Kenniscampus van Ede, waar sowieso veel te leren valt. 

Thuis-Experience
Voorafgaand aan het bezoek aan ons, begint de reis door de Energietransitie op school met onze lesbrieven. Ook thuis met het eigen gezin gaat de belevenis door: voor de leerlingen zijn leuke onderzoekjes ontwikkeld die thuis uitgevoerd kunnen worden.

Meld je klas aan
Het is mogelijk om met maximaal 30 leerlingen en een leraar / begeleider onze Experience te komen volgen. Desgewenst kan de groepsgrootte worden gehalveerd.

Kom de Energietransitie beleven!
Meer informatie via www.energietransitie-experience.nl
Wil je meedoen? Meld je klas dan aan via info@energietransitie-experience.nl

#energietransitie-experience  |  #technodiscovery  | #provinciegelderland  | #hetstreek  | #warmtebedrijfede  |  #itnede   | #knooppunttechniek   | #zon-transitiesupport

error

Deel dit Energietransitie-Experience nieuws!